Bëj dhuratë partnerit telefon të mençur i cili përfshin pakon hej! 3000. Përveç kësaj, ju dy do të komunikoni FALAS mes vete, pa LIMIT, për 1 vit.

Zgjedhni mes 3 telefonave të mençur:

  • - Leago Alfa 4 - 72Eur(6Eur/muaj)
  • - Blackview E7 4G - 120Eur(10Eur/muaj)
  • - Vivax Fly 2 4G - 144Eur(12Eur/muaj)

Pakon mund ta merrni në dyqanin më të afërt të IPKO-së. Pagesa bëhet me para të gatshme ose me këste përmes Star Card.

hej! Pse po pret?
Heeeej! telefonat ma t'lirë jon knej.

Merr Vivax Fun S4012 me njërën nga pakot hej! për 1 vjet duke filluar prej 4.92 Eur në muaj, Vivax Fly 2 duke filluar prej 12.1 Euro në muaj, apo Vivax SmartFun s4510 duke filluar prej 13.3 Euro në muaj.

Telefonat dhe çmimet me pako hej! per 1 vjet:

VIVAX Smart Fun S4012:
- Me pakon hej! mini (100 min, 100 sms, 100 mb) – 4.91 Eur/muaj
- Me pakon hej! 3000 njesi – 7.91 Eur/muaj
- Me pakon hej! Pa Limit (min/sms pa limit, 1GB internet) – 8.91 Eur/muaj

Vivax x450:
- Me pakon hej! 3000 njesi – 7.83 Eur/muaj
- Me pakon hej! Pa Limit (min/sms pa limit, 1GB internet) – 9.08 Eur/muaj

Vivax Fly 2:
- Me pakon hej! 3000 njesi – 12.08 Eur/muaj
- Me pakon hej! Pa Limit (min/sms pa limit, 1GB internet) – 13.33 Eur/muaj

Shko në dyqanin më të afërt të IPKO-së dhe njoftohu për së afërmi me të gjitha mundësitë për t’i blerë këta telefona.

Telefonat e mirë kurrë s'kanë qenë më lirë!

hej! Pse po pret?


hej!, FOL me shoqni, FALAS, pa asnjë KUFI

hej! sjell ofertën më të re me numër të pakufizuar të minutave dhe SMS’ve, plus 1 GB internet 4G.

Pas suksesit tejet të madh me pakon me 3000 njësi, platforma më e madhe në Kosovë për të rinj, hej!, ka dalë me ofertën më të mirë në treg duke u mundësuar përdoruesve të saj komunikim pa kufi për vetëm 5 euro në muaj.

Oferta më e re e hej!, i sjell në një nivel tjetër pakot që u dedikohen të rinjve. Me ofertën e re të kësaj platforme, për vetëm pesë euro në muaj mund të komunikoni pandërprerë gjatë gjithë kohës brenda komunitetit hej!.

Pakon e re “hej! Pa Limit” mund ta aktivizojnë të gjithë përdoruesit prej moshës 12 deri në 28 vjeç. Aktivizimi bëhet duke dërguar SMS me tekst “hej pa limit” në numrin 50888 dhe duhet t’i keni 5 euro në llogarinë tuaj. Për ta kontrolluar bilancin e llogarisë, thirrni *888*8#.

“hej! Pa limit” ofron pa kufi minuta dhe SMS për komunikim brenda komunitetit hej!, si dhe 1 GB internet 4G në mobil, të cilat kanë vlefshmëri një muaj.

“hej! Pa limit” është pakoja e vetme në vend që ofron pa limit minuta dhe SMS për të rinjtë e vendit tonë.
Hej! Teen, komuniteti i tinejxherëve të rinj

“Hej Teen” ua mundëson të rinjve nga 12-15 vjeç të bëhen pjesë e komunitetit Hej! duke blerë numrat e tyre Hej në çdo dyqan të IPKO-së.

Për të blerë numër Hej!, të rinjtë e moshës 12-15 vjeçare duhet të shkojnë në dyqanet e IPKO-së bashkë me njërin nga prindërit dhe duhet ta kenë me vete një dokument identifikimi (ekstrakt të lindjes ose pasaportë valide).

Pas blerjes së numrit i cili kushton vetëm 3 Eur, përdoruesit mund ta aktivizojnë pakon Hej! 3000 me të cilën përfitojnë 3000 Njësi të cilat mund t’i përdorin si t’ju duhen, në MIN, SMS dhe MB.

1 njësi vlen sa 1 SMS ose 1 MIN ose 1 MB dhe çfarëdo që të shpenzoni do t’ju zbresin nga totali i 3000 njësive.

Kjo pako ka validitet 30 ditë, ndërsa për të kontrolluar gjendjen e saj thirr *888*1#.

Për t’u njohur me të gjitha ofertat e platformës Hej, vizitojeni këtë LINK