Mirësevjen në hej! portalin mobil

hej! është mënyra më origjinale e argëtimit dhe komunikimit pa asnjë limit. Abonohu menjëherë dhe për veç 3€ në muaj ti merr 500 min, sms, mb dhe mms për komunikim të pandërprerë brenda hej.

Offer
Më shumë