hej! Project X Halloween Party

Pallati i Rinise dhe Sportit,
Prishtine 

hej! Project X Halloween Party

Prishtina's sickets and scariest Halloween Party ever.

Programi i natës ka qenë i madh, më ndryshe, më unik se kurrë më parë, sepse nuk ka pasur vetëm muzikë, por edhe paraqitje skenike, vallëzime, akrobacione, efekte vizuele, efekte speciale, etj. Programi ishte i ndryshëm, me performanca muzikore me DJ LIVE, e gjithashtu edhe shumë pika të tjera të vecanta enkas për atë natë, ku u përfshinë shumë statistë, kërcimtarë profesional, akrobat etj.

Enkas për këtë projekt ishin të angazhuar më shumë se 300 persona në mënyra të ndryshme, të cilët bënë të mundur një program të pa parë deri më tani në kryeqytetin tonë, i konsideruar si njëri ndër më të mirët në rajon.