Spider-Man 3D
Kinemaja ABC

Spider-Man 3D

The Amazing Spiderman 3D

Teknologjia e fundit është në qendër të vëmendjes të hej! dhe me instalimin e teknologjisë 3D në Kinemanë ABC në Prishtinë dhe Premierën e “The Amazing Spiderman 3D”, ne kemi shpërblyer përsëri 30 hej! klientë tanë me bileta për të parë filmin në 3D. Projektimi i filmit në 3D, është një eveniment i veçantë, pasi që për shumicën është një eksperiencë për herë të parë.

Dhurimi i biletave për film është vetëm fillimi, i shumë biletave që do ti jepen hej! klientëve tanë.