hej! Beach Soccer
Pishina e Gërmisë, Prishtinë

hej! Beach Soccer

Hej Beach Soccer Kosova

Futbolli në Kosovë është sport shumë i popullarizuar dhe këtë verë IPKO është bashkuar me një eveniment edhe më të veçantë të futbollit – Hej! Beach Soccer Kosova 2012 i cili u organizuar për herë të parë në Kosovë.

Hej! Beach Soccer Kosova, është mbajtur nga 14 – 15 Korrik në Pishinën e Gërmisë në Prishtinë, ku kanë garuar16 ekipe.

Lorem ipsum dolor sit amet